Sastāvdaļas
Pagatavošana
Dziļā pannā sakarsē pāris tējkarotes rapšu eļļas, pievieno šķēlēs sagrieztus kartupeļus un uz vidējas liesmas cep 4-5 minūtes, līdz kartupeļi apbrūnējuši.
Kartupeļus izņem no pannas un atliek malā.
Pannā lej vēl divas tējkarotes eļļas un šķēlītēs sagrieztas sēnes. Pannu pārsedz ar vāku un uz vidējas uguns karsē piecas minūtes. Noņem vāku, palielina karstumu un cep, līdz šķidrums iztvaikojis un sēnes apcepušās. Gatavajām sēnēm pievieno ceptos kartupeļus, plucinātus kāpostus, karsē pāris minūtes, tad pannā iesit trīs olas.
Pannu nosedz ar vāku un karsē, līdz olas izcepušās. Ja vēlas, var pārslacīt sacepumu ar eļļu, kurā iemaisītas čili pārslas.
Pasniedzot pārkaisa ar rīvētu cieto sieru. Garšo izcili ar svaigu bageti.
Padoms: Kale kāposta vietā var izmantot Ķīnas kāpostu.