20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gvidēji lieli brūnie šampinjoni olīveļļa pēc garšasjūras sāls un melnie pipari100 gsadrupināts kazas siers svaigs timiāns200 grukola300 gkūpināts bekons, sagriezts gabaliņos un apcepts50 ggrauzdēti un drupināti valrieksti grauzdēta maize MĒRCEI:2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas2 TKSarkanvīna etiķis80 mlolīveļļa
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2
Šampinjoniem izgriež kātiņus, cepurītes kārto cepamtraukā, pārslaka ar eļļu, sāli un pipariem. Sēņu cepurītēs pilda drupinātu kazas sieru, pievieno svaigu timiānu. Cep 7-10 minūtes.
3
Kamēr sēnes cepas, gatavo mērci. Nelielā trauciņā sajauc sarkanvīna etiķi ar kapātiem ķiplokiem, pamazām pievieno olīveļļu, visu maisot. Pievieno pēc garšas sāli un piparus.
4
Porciju šķīvjos liek rukolas lapas, kam pāri kārto ceptos šampinjonus. Pārkaisa ar ceptiem bekona gabaliņiem un valriekstiem, pārslaka mērci.
5
Pasniedz ar grauzdētu maizīti.
Lai labi garšo!
LaunagsĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemKazas siersKūpināts bekonsLapu salātiMaizeOlīveļļaŠampinjoniSēņu salātiKarstie salātiGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit