Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ziedkāpostu sadala rozetēs. Ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm. Lociņus sasmalcina.
Ziedkāpostus liek verdošā ūdenī un aptuveni 10 minūtes vāra, tad nokāš.
Gatavo mērci. Pannā izkausē sviestu, pievieno miltus un maisot apcep aptuveni minūti, tad pakāpeniski lej pienu, nepārtraukti maisot, līdz izveidojas krēmīga mērce.
Pievieno lauru lapu un maisot turpina sautēt aptuveni 5 minūtes, tad lauru lapu izņem, pievieno lociņus, muskatriekstu, sinepes, Čederas sieru un maisot sautē vēl 1-2 minūtes.
Sakarsē cepeškrāsni grila režīmā un uzsilda cepamo veidni.
Izņem veidni no krāsns, liek tajā ziedkāpostus, pārlej ar mērci, pārber ar tomātiem, rīvmaizi un parmezanu. Grilē krāsnī aptuveno 5 minūtes, līdz siers izkūst, izņem no krāsns, pārkaisa ar pipariem un pasniedz.