Foto: Vida Press
Šī ir lieliska zupa vēsai svētdienas pēcpusdienai - eksotiska, bet tajā pašā laikā mājīgi sildoša. Un, kas pats labākais - ātri un vienkārši pagatavojama!
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 citronzāles stiebrs800 gkokosriekstu piens1 ĒKzivju mērce1 ĒKbrūnais cukurs2 kgmīdijas150 grīsu nūdeles čili, svaigs koriandrs, laims

Pagatavošana

1

Katliņā lej kokosriekstu pienu, pievieno zivju mērci, cukuru un citronzāles stiebru. Uz lēnas uguns vāra. Kad virums sāk burbuļot, pievieno mīdijas un karsē 5 minūtes.

2

Paralēli uzvāra rīsu nūdeles.

3

Gatavās nūdeles liek četrās bļodiņās, pāri kārto vārītās mīdijas (ja kāda gliemene vāroties nav atvērusies, to liek malā) un pārlej ar kokosriekstu buljonu.

4

Pasniedzot pārkaisa smalki kapātu čili un pārslaka ar laima sulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!