25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 citronzāles stiebrs800 gkokosriekstu piens1 ĒKzivju mērce1 ĒKbrūnais cukurs2 kgmīdijas150 grīsu nūdeles čili, svaigs koriandrs, laims
Pagatavošana
1
Katliņā lej kokosriekstu pienu, pievieno zivju mērci, cukuru un citronzāles stiebru. Uz lēnas uguns vāra. Kad virums sāk burbuļot, pievieno mīdijas un karsē 5 minūtes.
2
Paralēli uzvāra rīsu nūdeles.
3
Gatavās nūdeles liek četrās bļodiņās, pāri kārto vārītās mīdijas (ja kāda gliemene vāroties nav atvērusies, to liek malā) un pārlej ar kokosriekstu buljonu.
4
Pasniedzot pārkaisa smalki kapātu čili un pārslaka ar laima sulu.
Ass un pikants ēdiensVārīšanaBrūnais cukursCitronzāleMīdijasRīsu nūdelesZivju un jūras produktu zupasKokosriekstu piensTaizemes virtuveZivju mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit