"Zaļā tēja pati par sevi glabā ārkārtīgi daudz vērtīgu vielu un jau izsenis zināma kā tēja, kas spēcina organismu. Savukārt, apvienojot to ar citām augu valsts sastāvdaļām, tās efekts daudzkārt pastiprinās," portālam "Tasty.lv" stāsta "Apsara" tējas meistars Andris Purviņš, kurš recepti atvedis no ceļojuma pa tējas plantāciju laukiem Ķīnā.
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKTao zaļā tēja1 ĒKrīsi3 ingvera saknes gabaliņi450 mlūdens
Pagatavošana
1
Rīsus noskalo aukstā ūdenī. Noskalotajiem rīsiem pievieno ingvera gabaliņus un Tao zaļo tēju, pievieno 1 ēdamkaroti auksta ūdens.
2
Visas sastāvdaļas samīca piestā, līdz izveidojas viendabīga masa.
3
Uzvāra ūdeni. Kad ūdens uzvārījies, tam pievieno pastu un maisa pulksteņa rādītāja virzienā 2-3 minūtes.
4
Tēju noņem no uguns un atstāj atdzesēties 1 minūti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit