"Lai jums viegli un skaisti pagatavot un abiem labi garšo! Iepriecini savu mīļoto!" iesaka "Lido" šefpavāre Ilga Joma.
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
SVAIGĀ SIERA KRĒMAM:80 gsaldais krējums3 ĒKpūdercukurs60 gPhiladelphia siers ALUS MĒRCEI: sula no puslaima2 olu dzeltenumi50 gLielvārdes kviešu alus vai Lido alus2 ĒKcukurs PASNIEGŠANAI: svaigas ogas
Pagatavošana
1
Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru stingrās putās, pievieno krēmsieru.
2
Gatavojot alus mērci, izspiež sulu no puses laima, pievieno 2 olu dzeltenumus, 50 g "Lielvārdes" kviešu alus vai "Lido" alus un 2 ēdamkarotes cukura.
3
Visas mērces sastāvdaļas samaisa, liek karstā ūdens peldē un turpina maisīt, līdz masa kļūst krēmīga.
4
Uz šķīvja kārto ogas, blakus liek siera krēmu un uzlej alus mērci. Dekorē ar piparmētru lapiņām un marakujas augļa sēklām.
Vakariņu idejasVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursFiladelfijas siersLaimsOlasPūdercukursSaldais krējumsSaldās mērcesKrēmividējiLielvārdes Kviešu alus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit