4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.konservēti tomāti, lielā bundža5 ĒKnesālīts sviests1 gab.sīpols, neliels pēc garšasJūras sāls
Pagatavošana
1
Katliņā liek konservētos tomātus ar sulu, sviestu un nozmizotu, uz pusēm sagrieztu sīpolu. Pievieno sāli pēc garšas.
2
Uzvārā, līdz šķidrums sāk burbuļot, tad samazina karstumu. Ar karoti viegli sadala tomātus gabaliņos un ik pa laikam apmaisa. Turpina sautēt aptuveni 45 minūtes. Izņem sīpolu.
Pasniedz ar svaigi vārītu pastu, izmanto picas pamatnei vai atdzesē un vismaz nedēļu var uzglabāt ledusskapī hermētiski aizvākojamā burciņā vai plastmasas kārbiņā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit