20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
SALĀTIEM:1 sarkanais kāposts150 gkonservēta kukurūza2 vidēji burkāni4 ĒKsmalki sagriezti sīpolloki4 ĒKkapāti pētersīļi1 ābols MĒRCEI:3 ĒKmajonēze3 ĒKbezpiedevu jogurts2 TKtikka masala karija pasta
Pagatavošana
1
Plāni sagriež vai saēvelē kāpostu (kacenu neizmanto).
2
Nomazgā, nomizo un plānās strēmelēs sagriež burkānus (ļoti ērti to darīt ar kartupeļu vai augļu mizojamo nazīti).
3
Smalki sagriež lokus un pētersīļus.
4
Sagatavo mērci: samaisa majonēzi ar jogurtu, pievieno kariju, labi izmaisa.
5
Nomizo ābolu, sagriež četrās daļās, izņem serdi un uz rupjās rīves sarīvē, liek jogurta mērcē.
6
Pievieno visus pārējos dārzeņus, neaizmirsot kukurūzu, un uzmanīgi izcilā ar divām karotēm.
7
Pārbauda sāls daudzumu. Pasniedz.
JogurtsSarkanais kāpostsTikka masala karija pastaĀboliMajonēzeMārtiņdienas cienastsBez termiskas apstrādesKāpostiKonservēta kukurūza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit