Foto: Publicitātes attēli
Lai pagatavotu šo veikala-kafejnīcas "Sirmais & Dreibants" šefpavāra Ērika Dreibanta vistas filejas recepti, būs vajadzīgas pergamenta papīra loksnes (40 x 40 cm), no kurām varēs salocīt kabatiņas. Pēc cepšanas ēdienu pasniedz, neizņemot no papīra kabatām, bet liek uz šķīvja un papildina ar salātiem.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 vistas filejas8 pavasara burkāni8 pavasara cukini4 ķirštomāti50 gspināti150 mlbaltvīns4 timiāna zariņi4 pētersīļa zariņi2 ĒKsviests

Pagatavošana

1

Nomazgā un sagriež dārzeņus vai nu šķēlēs, vai salmiņos.

2

Izgatavo no pergamenta papīra kabatiņas un tajās saliek dārzeņus, uz tiem gulda svaigu vistas krūtiņu, pa starpām saliek sviestu un garšaugus, pārlej visu ar baltvīnu.

3

Aizloka pergamenta aploksni un liek cepties cepeškrāsnī uz 180ºC temperatūrā apmēram 25 minūtes.

4

Servē pergamenta aploksnē, nogriežot tai vienu malu. Papildina ar svaigiem zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!