Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ļoti ātri pagatavojamas vakariņas vai pusdienas - vokpannā ceptas liellopa gaļas strēmelītes ar dārzeņiem un zemesriekstu sviestu, kas pasniegtas ar olu nūdelēm. Garšīgi!
25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
50 mlrapšu eļļa400 gliellopa filejas mīkstums1 čili pipars bez sēklām, sagriezts ripiņās500 mlsaēvelēti kāposti3 plānās strēmelēs sagriezti burkāni200 gpākšu pupiņas1 salmiņos sagriezta paprika10 grīvēts ingvers1 smalcināta ķiploka daiviņa100 mlsojas mērce50 gzemesriekstu sviests olu nūdeles

Pagatavošana

1

Pusi norādītā eļļas daudzuma uzkarsē vokpannā un liek cepties plānās strēmelītēs sagrieztu liellopa gaļu. Kārtīgi apbrūnina, tad izņem no pannas un atliek malā.

2

Atlikušo eļļu uzkarsē un liek pannā dārzeņus, ingveru, ķiplokus un čili. Maisot cep 3-4 minūtes.

3

Pievieno dārzeņiem gaļu un pārlej ar mērci, ko gatavo, sajaucot sojas mērci un zemesriekstu sviestu. Visu kārtīgi samaisa, ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.

Pasniedz ar olu nūdelēm un svaigu koriandru. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!