15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 ggarneles vīnogas bez kauliņiem konservēti ananasi gabaliņos ķīnas kāposts turku jogurts cukurs
Pagatavošana
1
Garneles liek bļodā kopā ar mazajām vīnogām bez kauliņiem, ananasa gabaliņiem un sagrieztu Ķīnas kāpostu. Ja nu pa rokai ir vienīgi vīnogas ar kauliņiem, tās nāksies griezt uz pusēm un kauliņus ņemt ārā.
2
Salātu sastāvdaļām pa virsu liek dažas ēdamkarotes ar turku jogurtu (pēc garšas), kā arī uzber dažas karotītes cukura.
3
Visu kārtīgi apmaisa bļodā un pasniedz.
Lai labi garšo!
LaunagsAnanasiGarnelesVīnogasZivju un jūras produktu salātiAugļu un ogu salātiĶīnas kāpostsBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit