salāti, vīnogas, garneles, ananāsi, ķīnas kāposts, turku jogurts, pusdienas
Foto: Aija Lietiņa
Pavisam neparasta salātu recepte, kuru iesaka MansDraugs.lv redaktore Aija Lietiņa. Nododam to vērtējumam un izmēģināšanai arī jums!
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 ggarneles vīnogas bez kauliņiem konservēti ananasi gabaliņos ķīnas kāposts turku jogurts cukurs

Pagatavošana

1

Garneles liek bļodā kopā ar mazajām vīnogām bez kauliņiem, ananasa gabaliņiem un sagrieztu Ķīnas kāpostu. Ja nu pa rokai ir vienīgi vīnogas ar kauliņiem, tās nāksies griezt uz pusēm un kauliņus ņemt ārā.

2

Salātu sastāvdaļām pa virsu liek dažas ēdamkarotes ar turku jogurtu (pēc garšas), kā arī uzber dažas karotītes cukura.

3

Visu kārtīgi apmaisa bļodā un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!