45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 ĒKmalta kafija50 gkakao1 lūdens150 mltumšais rums4 TKcukurs0.5 TKkanēlis1 čili150 mlsaldais krējums2 ĒKrīvēta tumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Uzvāra ūdeni un aplej malto kafiju, ļauj kafijai mirkli ievilkties. Tikmēr pārgriež uz pusēm čili piparu, sēklas atstāj.
2
Katliņā ber kakao pulveri un aplej ar dažām karotēm melnās kafijas, samaisa, līdz veidojas gluda pasta. Pēc tam pielej atlikušo kafiju, pievieno rumu, cukuru, kanēli un čili.
3
Katliņu nosedz ar vāku, liek uz lēnas uguns un vāra, apmēram pusstundu, līdz kafijai ir izteikts čili asums. Pasniedzot kafiju lej krūzītē, pa virsu liek viegli putotu saldo krējumu, apkaisa ar šokolādes skaidiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit