Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katliņā liek vārīties pienu. Kad tas sāk burbuļot, ber klāt kvinoju, mannā un kuskusu, visu kārtīgi apmaisa un ļauj putrai vārīties aptuveni desmit minūtes. Saldumam, vārīšanas laikā putrai pievieno dažas sasmalcinātas dateles bez kauliņiem.
Jāņem vērā, ka, lai putra izdotos maigāka, tai pievieno vēl nedaudz vairāk piena, kā norādīts. Vārot putru, vēro līdzi kā mainās tās konsistence, lai novērtētu, vai nepieciešams vēl šķidrums, vai nē.
Tā būs gatava, kad graudaugi būs piebrieduši. Vārīšanas laikā uzmani, lai putra nepiedegtu.
Kamēr putra vēl nedaudz uzbriest, uz pannas liek bumbiera šķēlītes un nedaudz apslaksta ar agaves sīrupu. Bumbierus karamelizē aptuveni vienu līdz divas minūtes.
Putru pasniedz bļodiņā ar bumbieriem. Pa virsu vari uzkaisīt ziedputekšņus, sēkliņu maisījumu vai kādu citu sirdij tuvāku gardumu.
Labu apetīti!