tortilja, salāti, avokado, olas
Foto: DELFI

Pavisam ātri pagatavojama maltīte, kas neprasīs ne laika, ne produktu resursus. Ņem vien divus avokado, dažas cieti novārītas olas, un garšīgas brokastis, launags vai pusdienas steidzīgajiem gatavas!

15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 vidēji lieli avokado4 olas3 ĒKmajonēze1 TKsinepes2 tortiljas

Pagatavošana

1

Vispirms nelielā katliņā liek vārīties četras olas. Olas vāra aptuveni deviņas minūtes, kopš brīža, kad ūdens katliņā sāk burbuļot.

2

Tikmēr avokado pārgriež uz pusēm, izņem tā sēklu, nomizo mizu un sagriež nelielos kubiņos.

3

Kad olas cieti novārījušās, tās trīs minūtes notur aukstā ūdenī. Pēc tam noloba čaumalu un sagriež tikpat lielos kubiņos, cik avokado.

4

Avokado un olai klāt pievieno majonēzi un sinepes. Protams, visgardākā majonēze būs pašu taisīta, pēc šīs receptes, taču nesmādēsim arī veikalā nopērkamo.

5

Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa, un pēc tam liek tortiljas vidū.

6

Pēc tam tortilju stingri saloka vienā virzienā, un pārgriež uz pusēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!