15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 baklažāns2 gari cukīni lazdu riekstu eļļa30 glazdu rieksti timiāna zariņi PASNIEGŠANAI: bezpiedevu jogurts rīvēta laima miziņa
Pagatavošana
1
Baklažānus un cukīni sagriež vidēji biezās, garās šķēlītēs, nazi novietojot nedaudz ieslīpi. Dārzeņus apslaksta aptuveni ar divām ēdamkarotēm lazdu riekstu eļļas.
2
Visu liek uz karstas pannas un apbrūnina tā, lai dārzeņu šķēlītes kļūtu viegli brūnas. Kad tas izdarīts, dārzeņus servē uz šķīvjiem.
3
Pēc tam pagatavo lazdu riekstu garnējuma mērci, pannā saberot rupji sasmalcinātus lazdu riekstus, aptuveni ēdamkaroti līdz divas ēdamkarotes lazdu riekstu eļļas un dažus timiāna zariņus.
4
Mērci uzkarsē un ar karoti lej pa virsu apceptajiem baklažāniem un cukīni.
Pasniedz kopā ar bezpiedevu jogurtu, kuram pievienota sarīvēta laima miziņa. Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit