60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 āboli12 dateles4 ĒKvalrieksti4 ĒKmuskovado cukurs sviests
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādu atzīmei.
2
Ābolus nomazgā un izgrebj to vidus tā, lai tiem vairs nebūtu kātiņš un serde. Tos liek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Katrā ābolā ieliek trīs dateles un ēdamkaroti raupji sasmalcinātus valriekstus. Pa virsu liek ēdamkaroti brūnā Muskovado cukura, kā arī lielu sviesta kubiņu.
4
Liek cepeškrāsnī un gatavo aptuveni 45 līdz 55 minūtes, un cep līdz āboli kļuvuši mīksti, un to miziņa ieplaisājusi.
5
Pasniedz uz siltiem šķīvjiem, pa virsu lejot izkusušo sviestu. No cepšanas palikušo sviestu vēlreiz uzkarsējot pannā iegūsi gardu mērci.
6
Ēd kopā ar putukrējumu vai saldējumu. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit