10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gatavi avokado100 mlskābs krējums1 ĒKābolu etiķis2 ĒKolīveļļa2 ĒKkapāta kinza2 ĒKkapātas dilles pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Smalki sagriež zaļumus, noliek malā.
2
Avokado attīra no mizas un lielos gabalos liek blenderī. Pievieno skābu krējumu, eļļu, etiķi, kapātos zaļumus un sablenderē, līdz veidojas gluds krēms. Pēc garšas pievieno sāli.
Pasniedz ar grauzdiņiem, ar svaigiem dārzeņu gabaliņiem vai pilda groziņos, papildinot ar ikriem vai lasi. Var izmantot kā krējuma mērci salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit