10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 olas1 ĒKauksts ūdens sāls pipari1 ĒKsviests kreses vai pētersīļi sīpola šķēlītes
Pagatavošana
1
Nelielā bļodiņā ar dakšiņu sakuļ olas un ūdeni. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
2
Ņem pannu, uzkarsē un izkausē tajā sviestu.
3
Kad sviests sakarsis un sāk putoties, pannā lej olu masu. Cepšanas laikā omletes maliņas nedaudz uz augšu, lai tā izceptos vienmērīgi.
4
Cep omleti nedaudz ilgāk par divām minūtēm. Pēc tam turpat uz pannas pārloka uz pusēm.
5
Gatavo omleti liek uz silta šķīvja un garnē ar kresēm vai pētersīļiem un svaiga sīpola šķēlītēm.
Tasty.lv iesaka šo omleti izvēlēties kā pamatu bagātīgām brokastīm – ēd kopā ar svaigiem dārzeņiem, ceptu bekonu vai lapu salātiem. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit