Gatavošana:
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 g"Trikāta" sviests istabas temperatūrā3 nomizotas un sasmalcinātas ķiploka daiviņas1 saujazaļumi - dilles, pētersīļi, estragons, baziliks, raudene0.5 TKjūras sāls svaiga garā vai 2 mazākas baltmaizes bagetes
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Pagatavo garšaugu sviestu, sablendējot kopā sviestu, ķiploku, zaļumus un sāli. Blendē, kamēr iegūta pēc iespējas viendabīgāka masa (pāris minūtes).
2
Baltmaizes bageti griež šķēlēs, pie pamatnes katru šķēlīti atstāj līdz galam nesagrieztu - tā, lai klaipiņš apakšā turētos kopā. Ņem nazi un starp šķēlītēm smērē pagatavoto sviestu.
3
Maizīti liec uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru, un cep 10 minūtes.
4
Pasniedz siltu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit