Nereti pārdomas sagādā, kādas piedevas pasniegt kopā ar grilēto gaļu. Tādēļ šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants un "Putnu fabrika Ķekava" piedāvā gardu salātu recepti, kas ir tikpat vienkārši pagatavojama kā ierastie dārzeņu salāti, bet vienlaikus ļaus radoši atsvaidzināt grila maltīti un pārsteigt ģimeni un draugus. Garšo lieliski kopā ar grilētu vistas fileju!
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
SALĀTIEM:4 saujasspināti4 ĒKvārītas zaļās lēcas6 ĒKcukurzirņi (lobīti)4 ĒKmazos kubiņos sagriezts gurķis2 bazilika zariņi MĒRCEI:6 ĒKolīveļļa1 ĒKgraudu sinepes1 TKmedus
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem.
2
Ar koka karotēm maigi iemaisa.
3
Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksGraudu sinepesGurķiLēcasMedusOlīveļļaSpinātiZirņiDārzeņu salātiSalātu mērcesviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit