6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gjaunie kartupeļi100 gsaulē kaltēti tomāti eļļā (sagriezti strēmelēs)1 citrona daiviņa6 bazilika lapiņas10 Kalamatas olīvas bez kauliņiem grilēta vistas fileja, piemēram, "Ķekava" majonēzē ar citronpipariem
Pagatavošana
1
Jaunos kartupeļus novāra ar mizu un apcep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini.
2
Sagriež uz pusēm, un vēl siltos kartupeļos iemaisa saulē kaltētos tomātus, olīvas, citronus un eļļu, kas palikusi pāri no tomātiem eļļā.
3
Liek ledusskapī atdzesēties.
4
Atdzesētos salātos iemaisa baziliku un pasniedz kopā ar uz pusēm pārgrieztiem grilētas vistas filejas gabaliņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit