10Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
saujaJaunie priežu čiekuri300 gŠķidrais medus
Pagatavošana
1
Vispirms mazie priežu čiekuri ir jānotīra un kārtīgi jānomazgā.
2
Pēc tam jāsagriež mazākos gabaliņos, jāiepilda burciņā un jāaplej ar šķidro medu.
Šādā veidā medus uzsūks čiekuru labās īpašības, piešķirs patīkamu garšu un pats galvenais – nodrošinās medu ar papildus vitamīniem. Čiekuru medus ir ļoti gards, to var izmantot pie dažādiem ēdieniem, taču arī no rīta apēdpt tējkaroti šī medus, tiks iegūta vitamīnu deva visai dienai. Starp citu, ēdamas ir arī čiekuru škēlītes, tajos slēpjas visvairāk vitamīnu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit