120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 gsaldētas ogas250 gbezpiedevu jogurts2 ĒKkļavu sīrups6 saldējuma formas saldējuma kociņi
Pagatavošana
1
Saldētās ogas, jogurtu un kļavu sīrupu liec blenderī un blendē, līdz masa vienmērīgi sasmalcināta. Kļavu sīrupa vietā vari izmantot medu vai agaves sīrupu.
2
Biezo saldējuma masu liec saldējuma trauciņos (sanāks 6 nelieli saldējumi), ieliec tajos kociņus un saldē saldētavā, līdz tie ir auksti.
"Tasty" padoms: ja nevēlies saldējumā ogu sēkliņas, izspied saldējuma masu caur sietu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit