60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkartupeļi2 selerijas kāti4 ĒKsagriezti loki100 mlskābs krējums1 ĒKolīveļļa pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sālsūdenī novāra kartupeļus ar visām mizām, līdz tie mīksti. Tikmēr smalki sagriež lokus un seleriju kātus.
2
Kad kartupeļi gatavi, tiem ļauj nedaudz atdzist, apmēram 15 minūtes. Pēc tam kartupeļus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos (bet ne pārāk smalkos).
3
Bļodā sajauc skābu krējumu ar olīveļļu, pievieno selerijas un lielāko daļu lokus (daļu noglabājot salātu greznošanai), sāli pēc garšas, izmaisa.
4
Pēdējos iecilā sagrieztos kartupeļus.
5
Pasniedz, pa virsu berot lociņus.
PusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiOlīveļļaSelerijasSkābais krējumsSīpollokiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesalsKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit