30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gvistas aknas30 mlkonjaks15 gpīļu tauki ledus ūdens pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Sagatavo bļodu ar aukstu ūdeni un ledu. Attīra akniņas no cīpslām un plēvēm. Attīrītās akniņas liek ledus ūdenī. Kad visas akniņas notīrītas, tās nomazgā un izņem no ledus ūdens.
2
Akniņas aplej ar konjaku, pievieno nedaudz sāli un svaigi maltus melnos piparus. Atstāj aknas marinēties 15 minūtes. Ik pa brīdim akniņas izmaisa.
3
Sakarsē pannu ar pīļu taukiem. Aknas nosusina papīra dvielī, pēc tam liek karstā pannā un, nepārpildot pannu, pa porcijām cep no abām pusēm brūnas. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit