7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
170 gvārīti nelielas formas makaroni175 gtuncis eļļā sula un miziņa no 1 citrona400 guz pusēm sagriezti ķirštomāti50 mlolīveļļa2 ĒKkaperi pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Tunci saplucina nelielos gabaliņos.
2
Vārītus makaronus ber bļodā, pievieno tunci un uz pusēm sagrieztus ķirštomātus.
3
Pāri kaisa kaperus, pievieno rīvētu citrona miziņu un nedaudz sulas (daļu rīvētās miziņas atstāj). Pārlej ar olīveļļu un pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.
4
Visu samaisa un liek salātus porciju šķīvjos.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar atlikušo citrona miziņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit