Katrīna Džeksone, FramedCooks.com
Makaronu salāti ar tunci ir ļoti ātri pagatavojami, turklāt ļoti garšīgi. Tuncis eļļā, aromātiski tomāti, ko papildina citas gardas lietas - ideālas vasaras vakariņas!
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
170 gvārīti nelielas formas makaroni175 gtuncis eļļā sula un miziņa no 1 citrona400 guz pusēm sagriezti ķirštomāti50 mlolīveļļa2 ĒKkaperi pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Tunci saplucina nelielos gabaliņos.

2

Vārītus makaronus ber bļodā, pievieno tunci un uz pusēm sagrieztus ķirštomātus.

3

Pāri kaisa kaperus, pievieno rīvētu citrona miziņu un nedaudz sulas (daļu rīvētās miziņas atstāj). Pārlej ar olīveļļu un pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

4

Visu samaisa un liek salātus porciju šķīvjos.

5

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar atlikušo citrona miziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!