6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.želatīna lapas4 TKpūdercukurs500 gmango160 mlkokosriekstu krēms2 gab.laimi4 gab.deserta trauciņi/glāzes
Pagatavošana
1
Želatīna lapas liek bļodiņā ar vēsu ūdeni un uzbriedina (10 min).
2
Cukuru liek nelielā katliņā, pievieno tam ūdeni (2 ĒK), un karsē, līdz pūdercukurs izkusis.
3
Želatīna lapām izspiež ūdeni un liek tās katliņā pie cukura sīrupa, karsējot maisa, līdz želatīns izkūst.
4
Nomizotu un gabaliņos sagrieztu mīkstu mango liek blenderī. Pievieno kokosriekstu krēmu, sarīvētu laima miziņu un viena laima sulu, kā arī želatīna masu. Sastāvdaļas blendē, līdz iegūta vienmērīga masa.
5
Krēma masu lej deserta trauciņos, un liek ledusskapī atdzist.
6
Kad deserti sastinguši, tos ņem laukā no ledusskapja un pasniedz, kaisot trauciņos pa virsu atlikušā laima miziņu.
7
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit