25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gtagliatelle pasta1 ĒKolīveļļa1 gab.liels puravs1 gab.sarkanā paprika1 gab.dzeltenā paprika1 gab.ķiploka daiviņa svaiga timiāna zariņi1 šķipsnačili pulveris olīveļļa garnēšanai
Pagatavošana
1
Pastu izvāra pēc instrukcijām, kas norādītas uz iepakojuma.
2
Tikmēr lielā pannā uzkarsē eļļu. Sagriež puravus – vispirms nomazgā, pēc tam sagriež garos kātus aptuveni astoņus centimetrus garos gabaliņos, kurus pēc tam pārgriež uz pusēm un nedaudz izplūkā.
3
Puravus liek pannā, pievieno salmiņos sagrieztu papriku, saspiestu ķiploka daiviņu un timiānu. Cep 5-8 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
4
Gatavo pastu nokāš un liek atpakaļ katliņā. Tai klāt piemaisa puravu un paprikas masu, apkaisa ar garšvielām un čili pulveri. Beigās apslaksta ar olīveļļu.
5
Pasniedz, kamēr vēl karsts.
Labu apetīti!
Tasty.lv padoms: papildini ēdienu ar citām sastāvdaļām, piemēram, spinātiem, sautētām sēnēm, riekstiem, sēkliņām, olīvām vai sarīvētu sieru.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMakaroniOlīveļļaPaprikaČiliĶiplokiMakaronu ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiānsPuraviTagliatelle
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit