Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kartupeļus un burkānus nomizo un raupji sarīvē ar rīvi vai virtuves kombainu.
Lielā bļodā sajauc miltus, smalki jo smalki sagrieztu sīpolu, saspiestu ķiploka daiviņu, sāli, piparus un olas.
Pēc tam masai pievieno sarīvētos burkānus un kartupeļus. Visu kārtīgi samaisa.
Uzkarsē lielu pannu, pievieno eļļu un uzkarsē. Pannā ar lielu karoti liek dārzeņu plācenīšus. Plīts liesmu uzstāda uz mērenu režīmu.
Pankūkas cep aptuveni piecas līdz sešas minūtes no katras puses. Procesu atkārto, līdz visa mīkla izcepta.
Gatavo mērci: grieķu jogurtu sajauc ar pustējkaroti karija un medus. Visu kārtīgi samaisa. Pēc garšas var pievienot arī nedaudz sāli.
Pankūkas liek uz šķīvjiem, pievieno jogurta mērci un dekorē ar garšaugiem, piemēram, dillēm vai pētersīļiem.
Labu apetīti!