7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKeļļa1 sīpols300 gkūstošs siers1 kgkartupeļi1.5 glāzesskābs krējums pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C, sagatavo dziļu cepamo formu, to iesmērējot ar eļļu.
2
Smalki sagriež sīpolu. Sarīvē uz rupjas rīves sieru (apmēram ceturto daļu noglabā atsevišķi), nomizo un sarīvē kartupeļus. Visu sajauc kopā, pievieno nedaudz sāli, svaigi maltus melnos piparus un skābo krējumu, vēlreiz samaisa.
3
Masu liek sagatavotajā formā, pa virsu uzkaisa noglabāto sieru. Formu liek karstā cepeškrāsnī un cep 25–30 minūtes, līdz kartupeļi gatavi, siers izkusis un apcepies zeltains.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit