15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gmascarpone kazenes1 citrona sarīvēta miziņa20 mlsaldais krējums2 ĒKpūdercukurs1 ĒKkokosriekstu skaidiņas6 gab.dāmu pirkstiņi
Pagatavošana
1
Maskarponi liek bļodā, pievieno saldo krējumu, pūdercukuru, citrona miziņu un kokosriekstu skaidiņas. Visas sastāvdaļas ar mikseri kuļ ne vairāk kā trīs četras minūtes, līdz iegūts gaisīgs krēms.
2
Divos deserta trauciņa pamatos liek salauztus dāmu pirkstiņu gabaliņus, pa virsu liek saldo krēmu, tad uzber kazenes. Virsū ogām atkal liek saldo krēmu, tad dāmu pirkstiņus.
3
Desertu nobeidz ar maskarpones krēma kārtu, kuram pārbērtas kazenes.
Lai labi garšo!
Padoms: saldo var kārtot tādā kārtu secībā, kā vien tīk. Var izmantot gan svaigas kazenes, gan saldētas (iepriekš gan atlaidina, pēc izņemšanas no saldētavas).
VakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasMātes dienas ēdieniCitroniMascarponeKrēmiKārtojumi un šarlotesKazenesBez termiskas apstrādesDāmu pirkstiņiKokosriekstu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit