9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 butes4 TKSanta Maria piedeva zivij ar citronu eļļa cepšanai4 zaļie čili pipari ČATNIJAM:200 gdzērvenes50 gcukurs1 vidēji liels sīpols1 TKSanta Maria Provansas garšaugi
Pagatavošana
1
Liek veselus piparus krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.
2
Notīra butes un apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.
3
Pārkaisa zivis ar piedevu un liek krāsnī. Dažas minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.
4
Gatavo čatniju:
5
Nomizo un sakapā sīpolu un cep eļļā līdz al dente gatavībai.
6
Pievieno dzērvenes, cukuru un sāli un sautē uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Ļauj atdzist un pievieno Provansas garšaugus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit