25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gkukurūzas pārslas350 gvistas fileja1 ĒKmilti1 gab.ola MĒRCEI:3 ĒKskābs krējums2 ĒKmajonēze1 ĒKangļu sinepes
Pagatavošana
1
Ar rokām sadrupina kukurūzas pārslas lielā, dziļā šķīvī.
2
Vistas fileju sagriež garenās, resnās strēmelītēs un apvārta miltos. Pēc tam filejas gabaliņus apvārta sakultā olā, bet vēl pēc tam – kukurūzas pārslās.
3
Vistas gabaliņus liek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
4
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200oC.
5
Vistas gabaliņus cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes, vai vāra eļļā, līdz tie ir zeltaini brūni.
6
Tikmēr pagatavo mērci – nelielā bļodiņā sajauc skābo krējumu, majonēzi un angļu sinepes.
Vistas gabaliņus pasniedz kā uzkodu kopā ar paprikas strēmelītēm, burkāniem un seleriju kātiņiem. Vēl viens variants – ēd tos vieglās pusdienās kopā ar lapu salātiem.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesGaļas uzkodasKarstās uzkodasKukurūzas pārslasSkābais krējumsVistas filejaGaļas ēdieniUzkodu mērcesMajonēzeAngļu sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit