40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 jēra gaļas karbonādes gabals2 TKsinepes1 ĒKmedus1 ķiploka daiviņa šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 200°C. Sagatavo cepamo pannu, to viegli ietaukojot.
2
Ar asu nazi cepeša gabala taukaino (ādas) pusi sagriež rombos. Bļodiņā samaisa kopā medu, sinepes, smalcinātu ķiploku, sāli un melnos piparus. Ar garšvielu maisījumu ieberzē gaļu no visām pusēm.
3
Liek gaļu uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes. Kad jērs izcepies, to izņem no krāsns, apsedz ar foliju un ļauj cepetim atpūsties 10 minūtes. Pēc tam to griež šķēlēs un pasniedz ar salātiem vai ceptiem dārzeņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit