15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 gab.banāns2 ĒKpilngraudu milti1 gab.liela ola
Pagatavošana
1
Banānu sagriež nelielos gabaliņos un saspaida ar dakšiņu bļodā, līdz tas ir vienmērīgas putriņas konsistencē.
2
Pievieno miltus un olu, sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
3
Uzkarsē pannu, kuru nedaudz ietauko ar sviestu vai eļļu. Mīklu lej uz pannas tā, lai sanāktu trīs lielas pankūkas.
4
Pankūkas cep aptuveni divas minūtes, līdz pankūkas mīkla burbuļo un maliņas apbrūnējušas.
5
Tās apgriež un cep vēl vienu, divas minūtes, līdz tās skaisti brūnas.
Pasniedz kopā ar ogām, piemēram, mellenēm un kādu sīrupu (agaves vai kļavu).
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit