Pagatavošanas gaita soli pa solim:
::recepte::Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un ieber penni. Vāri aptuveni 6-7 minūtes līdz al dente gatavībai. Ūdeni nolej, bet 50ml ūdens saglabā.
Karstai pastai uzreiz pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, krēmsieru, dilles un kaperus. Izmaisi.
Ja nepieciešams, krēmīgumam vari pievienot malā nolikto ūdeni, kurā vārījās pasta. Beigās iemaisi laša gabaliņus.
::!recepte::
Ēdienu pārber ar dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit