Foto: Publicitātes foto

Enerģijas, vitamīnu un veselības bumba. Kokteilis, kas garšos kā bērniem, tā pieaugušajiem, ir smiltsērkšķu nektāra ražošanas uzņēmuma Satori Alfa īpašnieka Māra Selgas recepte, ko par labu atzinuši arī "Rimi Gardēži" un stāstniece Ilze Jurkāne.

10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 banāni plombīra saldējums ogas1 lsmiltsērkšķu nektārs kanēlis

Pagatavošana

1

Blendera krūzē liek gabalos sagrieztus banānus un pievieno plombīra saldējumu, kā arī svaigas ogas pēc izvēles.

2

Visu pārlej ar vienu litru smiltsērkšķu nektāra, un blendē, līdz iegūta vienmērīga konsistence.

3

Gatavo kokteili lej glāzēs vai deserta bļodiņās. Pa virsu uzber ogas un pārkaisa ar kanēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!