3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rupjmaize Čedaras siers sviests
Pagatavošana
1
Rupjmaizes šķēles apziež ar sviestu. Pēc tam liek sešās kārtās – maize, siera šķēle, maize un tā, līdz visas sešas kārtas saliktas.
2
Maizes tornīšus ieliek ledusskapī, lai tie nedaudz ievelkas. Pēc tam ņem laukā un sagriež sīkāk, lai veidotos skaista uzkoda.
3
Pasniedz istabas temperatūrā, lai vislabāk jūtama visu sastāvdaļu garšu buķete.
BrokastisLaunagsPiknika ēdienu receptesSlavenību receptesPasniegt atdzesētuKanapē un sviestmaizesRupjmaizeČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit