11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gtomāti savā sulā2 sarkanie sīpoli4 ķiploka daiviņas cietais siers (sarīvēts)70 mlsaldais krējums40 gķirbju sēklas baziliks oregano sāls pipari olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus sagriež. Uz pannas sakarsē olīveļļu, apcep sīpolus, kamēr tie paliek mīkstāki. Pievieno ķiplokus un visu samaisa.
2
Pēc divām minūtēm pievieno oregano, visu kārtīgi apmaisa un cep vēl minūti uz vidējas uguns.
3
Pievieno tomātus (ja tie ir veseli, tad nedaudz sasmalcina) kopā ar sulu. Uzliek uz lielas uguns, kamēr masa sāk burbuļot. Tad uz lēnas uguns ļauj visam pavārīties 10 minūtes.
4
Noņem no uguns, ļauj, lai nedaudz pastāv un tad sablendē.
5
Bļodā liek ķirbju sēklas, tad zupu, saldo krējumu un virsū sieru. Dekorē ar bazilika lapām.
CepšanaBaziliksGaršvielas un garšaugiOlīveļļaPipariSaldais krējumsSarkanie sīpoliBiezzupas un krēmzupasĶirbju sēklasKonservēti tomātiCietais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit