Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomizo un uz rupjās rīves sarīvē burkānu. Papriku, fenheli un kartupeļus sagriež kubiņos, noliek malā.
Liek karsēties katliņu ar eļļu. Tikmēr sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos. Tos liek katliņā un apcep, pievieno burkānu un turpina cept, līdz burkāni kļuvuši zeltaini.
Katliņā ielej ūdeni un strauji uzvāra, pievieno papriku, fenheli un kartupeļus. Kad dārzeņi mīksti, pievieno zaļos zirnīšus, kausēto sieru un smalki sarīvētu ķiploku, sāli pēc garšas un svaigi maltus melnos piparus. Ļauj zupai nedaudz ievilkties, pasniedz.
Zupu konkursam iesūtīja: Ilze
Atgādinām, ka ikvienam Tasty.lv lasītājam ir iespēja laimēt Tramontina katlu, iesūtot savas gardākās rudens zupas recepti un attēlu konkursam līdz 9. novembrim, rakstot uz e-pastu receptes@delfi.lv ar norādi "Zupu konkursam". Vairāk par to lasi šeit!