Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā pannā ar augstām malām uzkarsē divas ēdamkarotes eļļas. Pēc tam tajā ber vistas filejas gabaliņus, kas sagriezti lielos kubiņos. Apcep piecas minūtes, ik pa laikam apmaisot gabaliņus, lai tie apbrūnētu no visām pusēm. Kad gatavi, izņem no pannas un noliek malā.
Atlikušo eļļu ielej tajā pašā pannā. Pievieno sakapātus sīpolus un apcep 5-8 minūtes, līdz tie paliek mīksti. Pēc tam pievieno sagrieztu zaļo papriku, apcep vēl divas minūtes.
Dārzeņiem pievieno karija pastu, iztīrītus un sagrieztus zaļos čili piparus, tomātu biezeni un kurkumu. Visu apcep pāris minūtes. Kad tas izdarīts, vistas gabaliņus liek atpakaļ pannā.
Visam pievieno konservētos tomātus un 150 mililitrus ūdens. Ļauj šķidrumam sākt vārīties.
Plīts liesmu nogriež mazāku un sautē sastāvdaļas 30-40 minūtes, līdz gaļa ir maiga un mīksta. Neilgi pirms maltīte gatava, iemaisa tajā sakapāto koriandru, kā arī sāli un piparus pēc garšas.