30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gKamambera siers1 ķiploka daiviņa dažas rozmarīna galotnītes olīveļla grauzdēta maize
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C.
2
Kamambēra ripuļa virspusē veic krustenisku iegriezumu.
3
Ķiploku sagriež plānās šķēlītes un sasprauž siera mīkstumā. Arī rozmarīna zariņu galotnītes iesprauž siera mīkstumā.
4
Sieru aprasina ar olīveļļu un liek karstā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, līdz siers izkusis un veido burvīgu, krēmīgu mērci.
5
Kamēr siers cepas, sagrauzdē arī maizes šķēles.
Pasniedz sieru ar grauzdiņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit