30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
smilšu mīkla1 tomāts1 sīpols tomātu-bazilika pesto Parmezāna tipa riers saldā čili mērce salātlapas seklas metāla formiņas
Pagatavošana
1
Iepriekš pagatavotu smilšu mīklu (piemēram, pēc šīs receptes) lipina cepšanas formiņās (ne pārāk biezā, ne pārāk plānā kārtā).
2
Pēc tam sagriež tomātu un sīpolu. Formiņas apakšā liek tējkaroti tomātu - bazilika pesto (recepti meklē šeit) un izsmērē to pa apakšu.
3
Mīklā liek tomātu un sīpolu, apkaisa ar Parmezāna sieru.
4
Liek cepties cepeškrāsnī uz vidējām restītēm aptuveni 220 grādos. Cep 15-20 minūtes, kamēr tartalete gatava.
5
Izņem ārā no cepeškrāsns, apsmērē ar saldo čilli mērci un dekorē ar zaļajām salātlapām.
Tartaletēm var izmantot arī citus dārzeņus pēc vēlēšanās.
Recepti iesūtīja: Agate Mališeva.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit