25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 lverdošs ūdens3 kartupeļi1 liels sīpols175 glielas Savojas kāposta lapas225 gčorizo desa
Pagatavošana
1
Verdošu ūdeni ielej katliņā, pievieno smalkās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un šķēlītēs sagrieztu sīpolu.
2
Katliņam uzliek vāku un vāra aptuveni 10 minūtes.
3
Pēc tam zupai pievieno saplucinātas Savojas kāpostu lapas un visu vāra vēl trīs minūtes.
4
Uzkarsē nelielu pannu un tajā liek apcepties šķēlītēs sagrieztu čorizo desu – apcep aptuveni piecas minūtes, līdz pannā redzami desas tauciņi.
5
Zupu lej bļodiņās, pa virsu kārtojot desas šķēlītes. Pēc garšas pievieno vēlamās garšvielas (pētersīļus, sāli, piparus).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit