Ja vēlies tartara mērci pagatavot mājās, lūk recepte!
10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 tortilja2 ĒKtartara mērce smalcināti lapu salāti4 zivju pirkstiņi
Pagatavošana
1
Sakarsē pannu ar eļļu un izcep zivju pirkstiņus, ļauj nedaudz atdzist.
2
Ja vēlas vrapu iesaiņot līdzņemšanai, tad pirkstiņus atdzesē pilnībā.
3
Uz pannas vai mikroviļņu krāsnī sasilda tortilju.
4
Tās centrā liek tartara mērci, pa virsu kārto salātus, beigās uzliekot zivju pirkstiņus.
5
Satin vrapu. Vēlies zināt, kā pareizi satīt vrapu? Skaties šeit!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit