Samtains un gards upeņu balzama kokteilis ar laima un ķiršu sulu. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Inguss Reizenbergs.
5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
15 mlupeņu Rīgas Melnais Balzams5 mlRīgas Melnais Balzams40 mlķiršu sula10 mlMonin Juice Cordial laima sula5 mlMonin šokolādes-piparmētru sīrups rabarberu biters ledus
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas salej lielā krūzē vai krūkā, pievieno ledu un apmaisa.
2
Izmantojot sietiņu, lai atdalītu šķidrumu no ledus, pārlej kokteili iepriekš atdzesētā Martini kokteiļglāzē.
3
Dekorē ar kumkvatu un pasniedz.
ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.
VakariņasĀtri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamsLaimsĶiršu sulaviegliLedusBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit