Gards melnā balzama un divu liķieru kokteilis ar ābolu sulu un svaigām piparmētrām. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Oļegs Hindogins.
5Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
20 mlRīgas Melnais Balzams15 mlDekuyper Butterscotch liķieris10 mlDekuyper mango liķieris40 mlābolu sula5 lapiņas piparmētras2 šļaksti The Bitter Truth Celery biters ledus dzērvene grīslis lauru lapa
Pagatavošana
1
Lielā krūzē vai krūkā ieber ledu, pēc tam tajā ielej visas sastāvdaļas un kārtīgi apmaisa.
2
Izmantojot sietiņu, bez ledus gabaliem pārlej šķidrumu iepriekš atdzesētā kokteiļglāzē.
Pirms pasniegšanas dekorē ar dzērveni, grīsli un lauru lapu.
ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit