30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gpastinaki (nomizoti, sagriezti kubiņos)500 gburkāni (nomizoti, sagriezti gabaliņos)50 gsviests sāls svaigi malti melnie pipari pētersīļi
Pagatavošana
1
Pastinaku un burkānu gabaliņus saber lielā katlā. Visu pārlej ar ūdeni un liek vārīties. Kad ūdens katliņā sāk burbuļot, vāra dārzeņus 20 minūtes, līdz tie kļuvuši mīksti.
2
Pēc tam mīkstos dārzeņus nokāš caurdurī. Uz pannas izkausē sviestu un iemaisa tajā dārzeņus, lai tie kārtīgi noklātos ar sviestu, visu pārkaisa ar drusku sāls un pipariem.
3
Pastinakus un burkānus pēc tam samīca līdz biezeņa konsistencei un pārliek servēšanas traukā.
4
Pirms pasniegšanas apkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit