bekons, uzkoda
Foto: Shutterstock
Interesanta uzkoda ar grēcīgi gardo bekonu - lielie šampinjoni, kas sapildīti ar krēmsieru, bet pēc tam ievīstīti bekona šķēlītē. Baudi, kamēr uzkoda vēl silta, kopā ar kādu gardu dzērienu.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

10 šķēlesbekons (sagriezts uz pusēm)20 lieli šampinjoni2 paciņas krēmsiers (ar garšaugiem vai citām garšām) zobu bakstāmie kociņi

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni pirms gatavošanas uzkarsē līdz 175-180 grādiem.

2

Sagatavo sēnes un bekona šķēlītes. Šampinjoniem nogriež kātiņus un mazliet izgrebj. Pa virsu ar karotīti liek krēmsieru.

3

Pēc tam sēni aptin ar bekona šķēlītes pusi, un nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.

4

Sapildītās un bekonā ietītās sēnes kārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepties cepeškrāsnī. Uzkodas cep aptuveni 20 minūtes, līdz bekons gatavs.

5

Izņem no cepeškrāsns un pasniedz, kamēr vēl silts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!