30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 šķēlesbekons (sagriezts uz pusēm)20 lieli šampinjoni2 paciņas krēmsiers (ar garšaugiem vai citām garšām) zobu bakstāmie kociņi
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni pirms gatavošanas uzkarsē līdz 175-180 grādiem.
2
Sagatavo sēnes un bekona šķēlītes. Šampinjoniem nogriež kātiņus un mazliet izgrebj. Pa virsu ar karotīti liek krēmsieru.
3
Pēc tam sēni aptin ar bekona šķēlītes pusi, un nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
4
Sapildītās un bekonā ietītās sēnes kārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepties cepeškrāsnī. Uzkodas cep aptuveni 20 minūtes, līdz bekons gatavs.
5
Izņem no cepeškrāsns un pasniedz, kamēr vēl silts.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsDārzeņu un sēņu uzkodasBekonsŠampinjoniKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit