20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 maizes šķēles olīveļļa (cepšanai)4 olīvas8 saulē kaltēti tomāti50 gfetas siers zaļumi
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
2
Maizes šķēles apslacina ar dažiem pilieniem olīveļļas un grauzdē karstā cepeškrāsnī zeltaini brūnas, apmēram 10-15 minūtes.
3
Tikmēr, ja nepieciešams, iztīra olīvām kauliņus, pārgriež uz pusēm lielākos kaltētos tomātus, sadrupina fetas sieru.
4
Kad maizītes gatavas, uz tām liek tomātus, olīvu un fetas siera gabaliņus, grezno ar zaļumiņiem.
5
Pasniedz.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesFetas siersGaršvielas un garšaugiMaizeOlīveļļaSaulē kaltēti tomātiPicas un karstmaizesviegliIkdienas maltīteiOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit